Toimitusehdot ja Yritysinfo

TOIMITUSEHDOT JA YRITYSINFO

Jahtimaailma.fi on verkkokauppa. Jahtimaailma.fi myy tuotteitaan kuluttajille ja yrityksille, joista jäljempänä käytetään nimitystä asiakas.

- Kaikki tuotteet myydään sellaisina kuin ne ovat.
- Hinnat sisältävät arvonlisäveron.
- Maksutapoina ovat luottokorttimaksu PayPalin välityksellä (Visa, Visa Electron ja MasterCard) tai luottokortti- ja pankkikorttimaksu Stripen välityksellä.
- Tuotteet postitetaan suoraan tehtaalta/tukusta Kiinasta, Singaporesta tai USA:sta.
- Ostokuitti tai laskukopio tulee säilyttää virhevastuuta varten.  

TILAAMINEN

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin sopimus-, tilaus- ja toimitusehtoihin, jotka koskevat toimituksia. Tilauksia toimitetaan ainoastaan Eurooppaan. Tilauksen yhteydessä asiakkaan tulee aina ilmoittaa:
- nimi
- postiosoite
- sähköpostiosoite
- puhelinnumero (kysyttäessä)
- henkilötunnus (kysyttäessä)

Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu sähköpostilla ja puhelimitse. Asiakas sitoutuu tilauksen tekemisen jälkeen tarkkailemaan sähköpostiaan. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun asiakas on jättänyt tilauksen. Järjestelmä vahvistaa tilauksen automaattisesti sähköpostilla. Vastuu tuotteen huonosta saatavuudesta, viranomais- tai maahantuontirajoituksista tai kuluttajavaateista rajoittuu aina maksimissaan kaupan purkamiseen ja maksettujen rahojen palauttamiseen.  

TOIMITUS

Jahtimaailma.fi toimittaa tuotteitaan asiakkailleen yleensä  2-5 viikon toimitusajalla. Pyrimme ilmoittamaan, jos tuotteen käsittelyaika on enemmän kuin 7 päivää. Ennakkotilaustuotteilla on pidempi toimitusaika ja nämä tiedot löytyvät tuotetietojen yhteydestä. Jos tuotteen yhteydessä on kerrottu, että tuotetta ei löydy varastosta, on todennäköinen toimitusaika/saatavuus yleensä kerrottu tuotetietojen yhteydessä.

MAKSUEHDOT

Maksu tapahtuu pankkikortilla tai luottokortilla (Visa, Visa Electron ja MasterCard).

TAKUUT JA PALAUTUKSET

Tuotteille on kuluttajasuojalain mukaiset palautusoikeudet. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa. Asiakkaan tulee tehdä palautusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen maailmajahti@gmail.com aina ENNEN tuotteen palauttamista, jolloin annamme asiakkaalle ohjeet palautuksen tekemiseen. Asiakas maksaa takaisin lähetyksestä aiheutuvat kulut. Tuotepalautukset tulee tehdä aina alkuperäisessä paketissa, huolellisesti pakattuna ja ilman turhia merkintöjä. Palautuksen mukana tulee olla kopio kuitista sekä tilitiedot maksun palautusta varten. Puutteellisesti palautetut tuotteet lähetämme asiakkaan kustannuksella takaisin. Palautetut tuotteet lähetetään Suomen varastoomme.

Lue lisää tietoa Jahtimaailmasta tilaamisesta täältä.