Tietosuoja- ja yksityisyysrekisteriseloste

Tietosuoja- ja yksityisyysrekisteriseloste
Päivitetty 4.1.2023

Tämä on tietosuojalain mukainen tietosuojaseloste, missä kerrotaan Jahtimaailma.fi asiakasrekisterin hallinnasta ja sen käytöstä. Asiakasrekisteri on Jahtimaailma.fi:n omaisuutta eikä sitä luovuteta kolmansille osapuolille. Kaikki asiakastiedot ovat luottamuksellisia.


Tietojenkäsittely

Asiakasrekisteriä käyttää ainoastaan Jahtimaailma.fi:n työntekijät asiakkuuksien hoitamiseen. Kerättävät tiedot ovat nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja henkilötunnus. Lisäksi asiakasrekisteriin voidaan tallentaa tarkentavia tietoja, jotka parantavat asiakkuuden hoitoa ja hallintaa, kuten ostohistoria. Kaikki rekisteriä käyttävät henkilöt on koulutettu rekisterin käyttöön, ja he kirjautuvat hallintaohjelmaan käyttäjänimellä ja salasanalla. Jahtimaailma.fi -asiakkaat ylläpitävät omia yhteystietoja verkkosivujen www.Jahtimaailma.fi:n kautta tai muuten asioimalla asiakaspalvelun kanssa. Jahtimaailma.fi- sivustoon  SSL-suojattu (mm. pankkien ja muiden rahoituslaitosten käyttämä korkea suojaustaso). Jahtimaailma.fi voi myös päivittää asiakasrekisterin väestörekisterin kautta.

Evästeet

Keräämme yhteistyökumppaniemme, kuten Googlen ja Facebookin, kanssa sivustomme käytöstä tietoa, jota hyödynnämme analytiikkaan ja suostumuksellasi myös markkinoinnin kohdentamiseen. Kerätty tieto sisältää:

sivustolla käytetyt hakutermit
klikatut linkit ja katsellut tuotteet
ostoskoriin lisätyt ja sieltä poistetut tuotteet
tehtyjen tilausten tuotetiedot.
Nämä tiedot auttavat meitä kehittämään verkkokauppaamme sekä tarjoamaan sinulle kiinnostavampia tuotteita ja parempia tarjouksia.

Ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme saat lisätietoa evästeiden käytöstä.


Tietojen luovuttaminen

Henkilötietojesi pääsy on rajattu yrityksemme työntekijöihin ja yhteistyökumppaneihin, joita tilauksen käsittely tai markkinointi vaatii:
Yrityksemme työntekijät
Maksunvälittäjä, joka käsittelee tilauksen maksun
Postilaitos tai kuljetusyritys, joka toimittaa tilauksesi
Tilitoimisto ja tilintarkastaja, jotka ylläpitävät yrityksen kirjanpitoa
IT-palveluntarjoajat, jotka ylläpitävät verkkosivujamme
 
Keräämme henkilötietoja ainoastaan tilausten käsittelyyn ja asiakasuhteen hoitamiseen, jonka osa markkinointi myös on. Emme myy keräämiämme henkilötietoja.

Jahtimaailma.fi ei luovuta asiakasrekisteriä kolmansille osapuolille satunnaisesti eikä säännöllisesti.

Asiakkaan oikeudet rekisteriä koskien

EU:n tietosuojalain puitteissa sinulla on seuraavat oikeudet rekisteriä koskien:
Oikeus tarkistaa itseäsi koskevat henkilötiedot ja rekisterin sisältö
Oikeus tietojen oikaisemiseen
Oikeus käsittelyn rajoittamiseen (Voit esimerkiksi kieltää markkinoinnin)
Oikeus vastustaa käsittelyä
Oikeus peruuttaa suostumus (Voit esimerkiksi peruuttaa uutiskirjeen tilaamisen)
 
Säilytämme tietojasi:
Verkkokaupassa 5 vuoden ajan
Sähköpostiarkistossa 7 vuoden ajan
Kirjanpitoaineistossa 7 vuoden ajan

Tietojen tarkastus, korjaus ja käytön rajoittaminen 

Jokainen asiakas voi tarkastaa, korjata tai rajoittaa omien tietojen käyttöä kirjautumalla osoitteessa www.jahtimaailma.fi. Muita tarkastuskeinoja on lähettää postitse rekisteriotepyyntö, jonka liitteenä tulee olla kuvallinen henkilötodistus. Sähköpostilla ja puhelimitse voidaan korjata rekisterissä olevia tietoja tai rajoittaa niiden käyttöä.
 
-Lähiaikoina julkaistavan palvelun avulla rekisteriin kuuluva kanta-asiakas saa tulostettua ylempänä luetellut, hänestä tallennetut tiedot.
-Rekisteriin kuuluva kanta-asiakas voi muokkauttaa henkilötietojaan ja markkinointilupiaan myös asiakaspalvelussamme. Tietojen muokkaus edellyttää henkilöllisyyden todentamista.